DUMINICA RUSALIILOR – 2021

deAdministrator PFIB

DUMINICA RUSALIILOR – 2021

DUMINICA RUSALIILOR – 2018

  1. Duminica viitoare, 30 Mai, în Solemnitatea Sfintei Treimi, 23 copilași din parohia noastră vor primi PRIMA SF. Împărtășanie. Vă îndemnăm ca pe lângă familiile, nașii, rudele și prietenii copiilor să participe la sărbătoare întreaga comunitate. Sfânta Liturghie solemnă va fi concelebrată la ora 11.00.
  2. Părinții Salezieni, ne invită tot duminică, 30 Mai, la Sărbătoarea Sfintei Fecioare MARIA, Ajutorul Creștinilor, o sărbătoare celebrată anual cu mare solemnitate de familia saleziană, fiind hramul capelei Oratoriului părinților salezieni. Sfânta Liturghie solemnă va fi celebrată duminică seara la ora 18.00 cu participarea mai multor preoți oaspeți, după care va urma tradiționala procesiunea cu statuia Sf. Fecioare dar nu până la Oratoriul Don Bosco ci în jurul bisericii. Ca pregătire a sărbătorii, Miercuri, Joi și Vineri seara vom putea participa la un triduum de rugăciune și la Sf. Liturghie cu predica tematică.
  3. Printr-o scrisoare electronică, pr. Blăjuță A. responsabilul Oficiului diecezan pentru Comunicații vă mulțumește pentru Colecta duminicii trecute, pentru activitățile Oficiului pentru comunicații. Vă mulțumim și noi pentru generozitate.

Sfântule Duh Dumnezeule, miluiește-ne pe noi!

Despre autor

Administrator PFIB administrator