Anunțuri – Duminica a III a TPA – 2022

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a III a TPA – 2022

Anunțuri – Duminica a III a TPA – 2022

  1. Duminica viitoare, 30 ianuarie, celebrăm primul hram din anul acesta, Sărbătoarea Sfântului Ioan Bosco, fondatorul Societății părinților salezieni. Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi prezidată și animată de părinții salezieni. Ca pregătire pentru această sărbătoare, ca și în anii trecuți, se va face un triduum de rugăciune în zilele de joi, vineri, și sâmbăta; sfintele Liturghie de seară vor avea predici tematice și vor fi prezidate de părinții salezieni.
  2. Vă anunțăm că am început înscrierea copiilor din clasa a III a pentru începerea pregătirilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Copiii deja înscriși pot participa la întâlnirea catehetică a copiilor, în fiecare sâmbătă dimineața de la ora 10.00. Pregătirea propriu-zisă pentru Prima Sfântă Împărtășanie va începe în prima duminică din Postul Mare.
  3. Pentru Orga pe care am comandat-o vă anunțăm că prin intermediul Episcopiei am reușit să renegociem prețul de achiziție. Prima plată a fost deja achitată pentru a se începe lucrarea. Conform listelor de donații, până în prezent s-au colectat 9700 E. În limita posibilităților, Vă rugăm să treceți pe la birou pentru a vă lăsa obolul. Vă mulțumim.
  4. Avem la dispoziție la ieșirea din biserică și Formular 230 de la ANAF pentru redirecționarea impozitului pe venit.
  5. Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată.
    Lăudat să fie Isus Cristos