DUMINICA A VII A TPA – 2022

deAdministrator PFIB

DUMINICA A VII A TPA – 2022

DUMINICA A VII A TPA – 2022

• În perioada 25-27 februarie 2022, Seminarul Diecezan din Iaşi organizează „Zilele Porţilor Deschise”, eveniment în timpul căruia tinerii de clasa a XII-a, precum şi cei care au absolvit liceul vor avea posibilitatea să trăiască o profundă experienţă vocaţională. Tema acestor zile va fi: „Ridică-te! Te pun martor al celor pe care le-ai văzut!” (cf. Fap 26,16). Puteți afla detalii la birou sau pe situl episcopiei (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202201061)

• Sâmbătă, 26 februarie, începând cu ora 10.00, la Centrul ”Gaudium et spes” din Traian va avea loc întâlnirea de primăvară cu persoanele văduve. Detalii la birou sau pe situl episcopiei (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202202058)

• Marți, 15 martie începem trezena de rugăciune la Sfântul Anton de Padova. Intențiile de rugăciune le primim la biroul parohial.

• Sâmbătă, 26 februarie, se împlinesc 7 ani de când pr. Dumitru Gabor a plecat dintre noi. Duminica viitoare la ora 17.00 vom celebra Sf. Liturghie și prohodul pentru odihna sufletului său. Odihna veșnică dă-o lui Doamne, și Lumina cea fără de sfârșit să-i strălucească. Să se odihnească în pace, prin mila lui Dumnezeu. AMIN.
• Cei abonați la revista De la Răsărit până la Apus puteți găsi la birou ultimul număr pe lunile martie – aprilie.

Lăudat să fie Isus Cristos