ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII – Florii 2022

deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII – Florii 2022

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII – Florii 2022

• Iubiți credincioși, odată cu procesiunea intrării lui Cristos în Ierusalim, intrăm și noi în atmosfera săptămânii mari și sfinte. Este cea mai densă perioadă din Timpul Anului Liturgic, având în centru Triduumul pascal – culmea întregului an liturgic. Prin urmare, Vă invităm Să ne îmbrăcăm în straie de sărbătoare și să începem Sărbătorile Pascale de Joi seara încercând să reprogramăm alte tipuri de întâlniri pentru alte zile. Ajutați de riturile sacre din Joia Sfânta, din Vinerea Sfânta si din solemna Vigilie Pascală, vom retrăi misterul pătimirii, morții si învierii Domnului. Acestea sunt zile menite sa retrezească în noi o cât mai vie dorință de a adera la Cristos si de a-l urma cu generozitate, conștienți că el ne-a iubit până la a-și da viața pentru noi.
• La toate sfintele Liturghii se vor binecuvânta ramurile. Dacă vremea ne va permite, La Sf. Liturghie de la ora 11.00 vom face procesiune în jurul bisericii.
• La ieșirea din biserică veți putea lua un Buletin Parohial în care veți găsi printre altele și programul complet pentru Săptămâna Sfântă și pentru zile de Paști precum și alte anunțuri de interes general. Buletinul parohial a fost postat și pe situl parohiei precum și pe pagina de FB.
• Celor abonați, Vă amintim de revistele Lumina Creștinului, Isus Prietenul copiilor și Mesagerul Sfântului Anton pe luna aprilie.
Din partea părinților salezieni Vă anunțăm că Oratoriul Don Bosco vine în fața dumneavoastră cu o nouă propunere: Școala Primară Saleziană ”Don Bosco” începând cu anul școlar 2022-2023. (https://scoaladonbosco.ro). În acest sens vă anunțăm că încep înscrierile la clasa pregătitoare pentru anul 2022-2023. Cei interesați pot găsi mai multe informații pe afișul de la intrarea bisericii sau pe pagina de FB a oratoriului.