DUMINICA A VII A PAȘTI

deAdministrator PFIB

DUMINICA A VII A PAȘTI

DUMINICA A VII A PAȘTI

  1. În această săptămână avem Vinerea I și Prima Sâmbătă din luna IUNIE, zile închinate Preasfintei Inimi a lui Isus și Inimii Neprihănite a Marei. Vineri vom vizita bolnavii pentru Sfânta Spovadă.
  2. Sâmbătă, 4 iunie va avea loc Întâlnirea diecezană a copiilor, sărbătoare care se va desfășura în Parohia din Șcheia – IȘ. Parohia noastră va fi reprezentată de un grup însoțit de Surorile Pie Venerini
  3. IC, zilele de după Înălțarea Domnului ne pregătesc pentru celebrarea de duminica viitoare, Solemnitatea Coborârii Duhului Sfânt. Este și Hramul Parohiei din Barați. Deschiderea celebrărilor va avea loc Sâmbăta seara, ora 18. Ca și în anii dinainte de pandemie, credincioșii din parohiile din Bacău vor putea participa la pelerinaj, pornind în procesiune către Barați la ora 17.45 din Parohia Bacău – Centru pentru a ajunge la Barați pentru Sf. Liturghie de la ora 20.00, urmată de procesiunea cu lumânări. Programul integral îl puteți afla de pe afișele expuse. La întoarcere vor fi mijloace de transport oferite de organizatori.
  4. În duminica a VII a Sfintelor Paști se celebrează anual Ziua mondială a comunicațiilor. Experimentăm zi de zi, tot mai mult, rolul benefic pe care mas-media, cu toate mijloacele actuale, îl poate avea în opera de evanghelizare. Și în dieceza noastră s-au amplificat și s-au diversificat activitățile acestor mijloace de comunicare și ne bucurăm de toate mesajele pe care le primim în casele noastre, fie prin transmisiunile de pe internet fie prin publicațiile diecezane. Astăzi vă facem un îndemn călduros ca să susțineți prin colecta organizată toate aceste activități dar în special radioul diecezan Ercis FM care va participa în luna iunie la un concurs al CNA pentru a putea emite și în zona noastră din Bacău. În acest sens, Oficiul diecezan pentru Comunicații vă roagă să vă exprimați cererea de obținere a frecvenței FM participând la Petiția organizată la ieșirea din biserică și la biroul parohial unde va trebui să lăsați niște date și să semnați că sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă mulțumim.
  5. La biroul parohial găsiți numărul nou al revistei Mesagerul Sf. Anton.

Cristos s-a Înălțat!