DUMINICA A VI A PAȘTI 2022

deAdministrator PFIB

DUMINICA A VI A PAȘTI 2022

DUMINICA A VI A PAȘTI 2022

  1. Joi, 26 Mai celebrăm Sărbătoarea Înălțarea Domnului. Este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi celebrate la : 9.00, 11.00, și seara la 18.00. De la ora 13,30 vom merge în cimitirul din Gherăești pentru pomenirea credincioșilor răposați. De asemenea vom merge și duminica viitoare la aceeași oră. Pentru cei care nu reușiți să ajungeți în cimitir, ca și în anii precedenți, la sfânta Liturghie de la ora 18.00 ne vom ruga pentru toți eroii și răposații noștri și vom cânta Requiem-ul solemn.
  2. Pr. Adam Lucian ne anunță că va fi prezent în cimitirul din Izvoare pentru rugăciuni la morminte, Joi între orele 11.00-13.00 și seara la 19.00.
  3. Reluăm anunțul pentru Sărbătoarea copiilor de la Șcheia. S-au înscris doar 7 copii; din păcate dacă nu vom avea minim 15 înscrieri va trebui să renunțăm la participare. Așteptăm înscrieri până duminica viitoare.
  4. Vineri 27 Mai, începem Novena de pregătire pentru Sărbătoarea Rusaliilor.
  5. Mai avem la dispoziție ultima săptămână din luna Mai, luna închinată Sf. Fecioare Maria. Vă așteptăm în fiecare seară să vă rugați cu noi Sf. Rozariu și să cântăm Litania Mamei noastre cerești, începând cu ora 17.10.
  6. Duminică 29 mai se celebrează Ziua Comunicațiilor Sociale (Ziua Presei la nivel diecezan). În această zi, în Dieceza de Iași se va face o colectă specială pentru susținerea financiară a proiectelor Oficiului pentru Comunicații Sociale al Episcopiei de Iași, în special pentru Radio ERCIS FM.
    Colecta de anul acesta este pentru a acoperi costurile necesare punerii în funcțiune a frecvențelor radio pe care sperăm să le obținem în luna iunie pentru zona Bacău.

CRISTOS A ÎNVIAT.