ANUNȚURI – DUMINICA A XVIII 2022

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A XVIII 2022

ANUNȚURI – DUMINICA A XVIII 2022.

  1. Marți, 2 august, de Porțiuncula, se poate obține indulgența specială a acestei zile. De la mijlocul zilei precedente (adică de luni) și marți toată ziua credincioșii pot obține o singură dată indulgența vizitând bazilicile minore, sanctuarele sau biserica parohială și rugându-se Tatăl Nostru și Crezul. Se cere pe lângă acestea spovadă, împărtășanie și o rugăciune după intenția Sfântului Părinte.
  2. Vineri, 5 august, avem prima vineri din lună cu vizitarea bolnavilor.
  3. Sâmbătă, 6 august celebrăm SOLEMNITATEA SCHIMBAREA LA FAȚĂ A DOMNULUI: vom celebra două sfinte Liturghii, dimineața la ora 9.00 și seara la 18.00. Tot în această zi începem Novena de pregătire la Solemnitatea Adormirea Maicii Domnului.
  4. Sâmbătă, 6 august se va celebra la Nicolae Bălcescu, Sărbătoarea Familiei cu tema, Biserica, Familia de familii. Îndemnăm familiile care au la dispoziție mijloace de deplasare proprii să reprezinte și Parohia noastră la acest eveniment pastoral diecezan. Programul întreg al întâlnirii poate fi găsit pe site-ul diecezei sau în Lumina creștinului.
  5. Chiar dacă nu vom avea un grup organizat de parohie, pentru cei care v-ați propus să ajungeți la Cacica în zilele de 14-15 august, vă anunțăm că s-a publicat în ultimul număr al revistei Lumina Creștinului programul pelerinajului.
  6. După cum v-am mai anunțat, Duminica viitoare, la Sf. Liturghie de la ora 18.00 va fi prezent Preasfințitul Iosif Păuleț la aniversarea a 17 ani de la Consacrarea Altarului și sfințirea Bisericii noastre. Tot în cadrul Sfintei Liturghii se va sfinți noua orgă a bisericii. După celebrarea liturgică va urma un concert de orgă susținut de dl. Eduard Antal, organist la Catedrala ”Sf. Iosif” din București. Vă așteptăm la acest eveniment liturgic și cultural.
  7. Cei abonați, găsiți la biroul parohial revistele Lumina Creștinului pe luna august.
  8. După cum se poate citi și pe Anunțurile ercis.ro, Pr. Valeriu își încheie mandatul său în parohia noastră. După patru ani de activitate neobosită desfășurată cu mult tact și cu rezultate foarte frumoase, de pe 1 august va începe o nouă misiune în Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din IAȘI. Mulțumim pr. Valeriu și îți dorim mult succes cu rezultate frumoase în noua ta misiune. http://ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202207041

Lăudat să fie Isus Cristos.