DUMINICA A XIX A – 2022

deAdministrator PFIB

DUMINICA A XIX A – 2022

DUMINICA A XIX A – 2022

  1. Duminică, 7 august aniversăm 17 ani de la Consacrarea Altarului și Sfințirea bisericii noastre. Preasfințitul Iosif Păuleț va celebra Sf. Liturghie de la ora 18.00 în cadrul cărei va avea loc și sfințirea noii orgi. După celebrarea va avea loc și un concert de orgă.
  2. Am început Novena de pregătire la Solemnitatea Adormirii Maicii Domnului. În fiecare seară după Sf. Rozariu și dimineața după Sf. Liturghie vom recita rugăciunile prescrise de Biserică.
    Cei care aveți posibilitatea de a vă deplasa, vă rugăm să programați pentru 15 august și un pelerinaj la Sanctuarul de la Cacica. Aici, ”în jurul Mamei noastre cerești, mulți pelerini au găsit puterea de a depăși dificultățile și încercările vieții (…), regăsind pacea și bucuria interioară pe care le aduce cu sine iertarea lui Dumnezeu” (http://ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202208011)
  3. Avem bucuria să-l salutăm astăzi pe pr. Farcaș Cătălin Jr., noul vicar al Parohiei noastre. Îi spunem bun venit și îi dorim mult succes în activitate în mijlocul comunității noastre.
  4. Vă rugăm să treceți pe la birou pentru reviste…, LC, Mesagerul…și Isus prietenul copiilor.
  5. Vă anunțăm deja că Marți, 30 august, începem Trezena de rugăciune în cinstea Sfântului Anton de Padova.
    Lăudat să fie Isus Cristos.