Anunțuri – Duminica a XX a – 2022

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a XX a – 2022

Anunțuri – Duminica a XX a – 2022

  1. După cum poate ați aflat deja, începând de vineri, 12 august, postul de radio al Diecezei Romano-Catolice de Iaşi, ERCIS FM, se aude la radio în municipiul Bacău şi în satele din împrejurimi pe frecvenţa FM 107 MHz. Mulțumim lui Dumnezeu și binefăcătorilor care au făcut posibilă această realizare importantă din viața diecezei noastre.
  2. Cei care nu am ajuns la Cacica, suntem invitați de pr. Andrei Cocianga în pelerinaj la Maica Domnului de la Barați. Programul se deschide (duminica seara) la ora 18.00. La ora 20.00 se va celebra Sfânta Liturghie solemnă din ajunul sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului” urmată de procesiunea cu statuia Maicii Domnului și cu lumânări. Sfânta Liturghie solemnă a sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului” va fi Luni, 15 august la ora 11.00 urmată de binecuvântarea florilor în cinstea Sf. Fecioare!
  3. La noi în Parohie, programul de luni 15 august va fi ca în zilele de duminică: 9.00, 11.00, și la 18.00. La 17.15 se va recita sfântul rozariu.
  4. Vă anunțăm că marți 30 august vom începe Trezena de rugăciune către Sfântul Anton de Padova, devoțiune care se va încheia în săptămâna dinainte de intrare în Advent. Intențiile dumneavoastră de rugăciune le puteți lăsa la biroul parohial pentru a putea fi menționate la Sfintele Liturghii din zilele de marți ale Trezenei.
  5. Duminica viitoare, 22 august se celebrează Hramul Parohiei Sf. Fecioară Regină din Mărgineni și Coman.

Lăudat să fie Isus Cristos