DUMINICA II DIN ADVENT – 2022

deAdministrator PFIB

DUMINICA II DIN ADVENT – 2022

DUMINICA II DIN ADVENT – 2022

  1. Marți, 6 decembrie, celebrăm memoria liturgică a Sf. Nicolae. În această zi, la ora 11.00 se va celebra Hramul Parohiei Sf. Nicolae din Bacău – Centru.
  2. Joi, 8 decembrie celebrăm Solemnitatea Neprihănita Zămislire Este sărbătoare de poruncă cu programul obișnuit de sărbători: 9.00, 11.00 și 18.00. La Iași vor avea loc sfințiri de diaconi.
  3. Fiind în preajma sărbătorilor, ca și în anii trecuți aveți posibilitatea ca în perioada 10 – 18 decembrie să donați la parohie alimentele neperisabile, dulciuri, și alte bunuri de consum pentru a fi dăruite celor nevoiași. Vă mulțumim!
  4. Spovada de Crăciun, la domiciliu, pentru persoanele vârstnice sau bolnave se va face luni, 19 decembrie.
  5. Sărbătoarea Sfintei Familii se va celebra anul acesta vineri 30 decembrie, în Octava Crăciunului, nefiind sărbătoare de poruncă. Invităm familiile care anul acesta au împlinit sau împlinesc 10, 20, 25, 30,40,50 sau 60 de ani de căsătorie să se înscrie la biroul parohial pentru a participa la Sărbătoarea Familiei și să primească binecuvântarea specială în cadrul Sfintei Liturghii de la ora10.00.
  6. La birou puteți găsi ultimul număr al revistei Lumina Creștinului și Mesagerul Sfântului Anton, însoțit de calendarul antonian pe 2023. De asemenea, vă așteptăm la birou pentru a vă reînnoi abonamentele pentru noul an și pentru a vă procura calendarele puse la dispoziție de parohia noastră.
  7. Așa cum anunțam duminica trecută, colecta specială de astăzi, este pentru copiii asistați de Centrul de plasament „Sf. Iosif” din Iași, și Centrul de plasament de tip rezidențial Sfânta Maria din Barați (BC).
  8. Duminica viitoare, la Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va avea loc Adeziunea membrilor Acțiunii Catolice parohiale.

Alte anunțuri:
Oratoriul salezian ”Don Bosco” vă invită la un concert caritabil de Crăciun. Artiștii colindători vă așteaptă marți, 13 decembrie începând cu ora 19.00 la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” să ne bucurăm împreună de frumusețea colindelor de Crăciun. Fondurile strânse în urma acestui concert sunt destinate susținerii proiectului ”Fii tu șansa mea”, proiect prin care Oratoriul Don Bosco oferă burse de studiu elevilor și studenților care doresc să studieze, dar întâmpină dificultăți materiale. Împreună susținem educația!
Informații și detalii găsiți pe afișele de la intrarea în biserică, pe pagina de Facebook a Oratoriului sau la secretariatul oratoriului.

  • După Sfânta Liturghie de la 17.00, duminica viitoare va fi un scurt Concert de Crăciun prezentat de CNC Sf. Iosif -Bc. dar și o scurtă prezentare a Liceului catolic.
  • La intrarea principală îi găsiți pe voluntarii de la Centru misionar diecezan cu articole specifice de sezon, în activitatea lor de strângere de fonduri cu scopul de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor din misiunile noastre, din Kenia și Coasta de Fildeș.

Vă mulțumim și vă dorim Advent binecuvântat!