Anunțurile săptămânii

deAdministrator PFIB

Anunțurile săptămânii

• IC, după o viață lungă pusă în slujba lui Cristos și a Biserici sale, Papa emerit Benedict al XVI lea a trecut la cele veșnice, sâmbătă 31 decembrie 2022. Îi mulțumim lui Dumnezeu și îi aducem preamărire pentru tot binele pe care l-a revărsat asupra noastră prin intermediul acestui ”umil slujitor în via Domnului”, așa cum s-a prezentat el însuși în ziua alegerii sale ca papă, în 2005. Mâine, la sf. Liturghie de seară ne vom ruga la Prohod pentru sufletul papei emerit Benedict al XVI lea.

• Luni, 2 ianuarie începem sfințirea locuințelor. Precizăm că programul începe la ora 9.00 dimineața și se derulează până la ora 13.00-13.30, după care urmează o oră de pauză, după care se reia până la terminarea sectorului dar nu mai târziu de ora 17.00, pentru a putea fi prezenți și la Sfânta Liturghie de seară. Pentru cei care nu vă puteți încadra în acest orar, aveți posibilitatea de a vă reprograma. Vă mulțumim!

• Vineri, 6 ianuarie celebrăm Solemnitatea EPIFANIA DOMNULUI. Este sărbătoare de poruncă; programul Sfintelor Liturghii va fi ca în zilele de duminică: 9.00, 11.00, și seara la 18.00. În această zi se sfințește și Apa de Bobotează.

• Duminica viitoare, 8 ianuarie, celebrăm Botezul Domnului. Cu această zi se încheie Timpul Crăciunului și se reia Timpul de peste an.

• Vă anunțăm că puteți găsi la birou noul număr al abonamentului De la Răsărit până la Apus (ian-febr. 2023)

Un An Nou cu sănătate,

Lăudat să fie Isus Cristos