Botezul Domnului – 2023

deAdministrator PFIB

Botezul Domnului – 2023

Botezul Domnului – 2023

IC, Cu Duminica de astăzi, în Sărbătoarea Botezul Domnului se încheie Timpul Crăciunului. Îi mulțumim Bunului Dumnezeu pentru frumoasa perioadă a Adventului și a Crăciunului în care am avut posibilitatea de a participa la înălțătoarele celebrări și de a ne bucura de taina Întrupării Fiului lui Dumnezeu.
De mâine reluăm Timpul de peste an până la Miercurea Cenușii, 22 februarie, când vom începe Timpul Postului Mare.
Pe 9 aprilie celebrăm Învierea Domnului.
Duminică, 7 mai vom celebra Hramul Bisericii – Fericitul Ieremia Valahul.
Cu prima duminică din Postul Mare vom începe pregătirea copiilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Așteptăm să se înscrie până atunci toți copiii de pe teritoriul parohiei noastre care sunt în clasa a III a. Sărbătoarea Primei Sfinte Împărtășanii este preconizată pentru Duminică 11 Iunie, după Sărbătoarea Trupul și Sângele Domnului.
I.c, Chiar dacă mai avem două zile de recuperări, pe 8 și 9 ianuarie și două sâmbete din ianuarie, 14 și 21, în care vă stăm la dispoziție pentru sfințirea locuințelor, în această săptămână care a trecut am reușit să parcurgem toate cele 31 de sectoare, să intrăm în locuințele dumneavoastră și să lăsăm pacea și binecuvântarea lui Dumnezeu; am putut beneficia însă de ajutorul consistent al părinților franciscani precum și al pr. Iosif Ilieș de la Oratoriu. În numele dumneavoastră, împreună cu pr. vicar le mulțumim pentru disponibilitatea acordată și, împreună cu ei vă mulțumim dumneavoastră pentru mărturia de credință și pentru generozitatea de care ați dat dovadă pe parcursul acestor zile. Mai multe impresii și date adunate vă vom prezenta duminica viitoare.
Am primit primul număr al revistei Lumina Creștinului pe care, cei abonați îl puteți găsi la ieșirea din biserică. Vă rugăm insistent să nu luați revistele expuse decât cei care sunteți abonați. De asemenea, la biroul parohial mai sunt câteva exemplare și din revista liturgică De la răsărit până la apus pentru lunile ianuarie-februarie. Vă așteptăm să le luați.

Lăudat să fie Isus Cristos.