Anunțuri – Duminica a III a TPA – 2023

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a III a TPA – 2023

Anunțuri – Duminica a III a TPA – 2023

1. Duminica a III a din 22 ianuarie, Biserica sărbătorește Duminica Cuvântului, pentru a-i ajuta pe credincioși să cunoască mai bine și să aprofundeze textul Sfintei Scripturi care este fundamentul credinței noastre. Există o mare nevoie ca acest Cuvânt să devină pâinea zilnică a credincioșilor și ca aceștia să fie învățați să se hrănească din el împreună. Tema din acest an este „Vă vestim ceea ce am văzut” (1 Ioan 1,3).

2. Duminica viitoare, 29 ianuarie, avem bucuria de a celebra primul hram al anului, Sărbătoarea Sfântul Ioan Bosco, fondatorul Societății părinților Salezieni. Sfânta Liturghie de la ora 11.00 va fi coordonată și animată de familia saleziană. Ca pregătire pentru această sărbătoare, ca și în anii trecuți, se va face un triduum de rugăciune în zilele de joi, vineri, și sâmbăta; sfintele Liturghie de seară vor avea predici tematice și vor fi prezidate de părinții salezieni.

3. Vă amintim că am început înscrierea copiilor din clasa a III a pentru începerea pregătirilor pentru Prima Sfântă Împărtășanie. Copiii deja înscriși vor relua întâlnirea catehetică, începând de sâmbăta viitoare, la ora 10.00. Pregătirea propriu-zisă pentru Prima Sfântă Împărtășanie va începe în prima duminică din Postul Mare.

4. Avem la dispoziție la ieșirea din biserică și Formular 230 de la ANAF pentru redirecționarea impozitului pe venit.

5. Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată.

Lăudat să fie Isus Cristos