ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII- Duminica a II a TPA– 2023

deAdministrator PFIB

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII- Duminica a II a TPA– 2023

ANUNȚURILE SĂPTĂMÂNII- Duminica a II a TPA– 2023

• IC, Sâmbăta viitoare vom mai vizita 16 familii, dar deja putem anunța încheierea sfințirii locuințelor și a binecuvântării familiilor. Ne bucurăm că v-am găsit acasă și vă mulțumim că ne-ați așteptat pregătiți. De asemenea dorim să ne cerem iertare pentru eventualele neplăceri sau neconcordanțe cu programul dumneavoastră. Mulțumim astăzi și tuturor colaboratorilor noștri: feciorilor de biserică, persoanelor cu diferite pregătiri profesionale din parohie sau din afară, care se implică la bunul mers al parohiei și persoanelor din jurul altarului care ne-au ajutat și ne ajută zi de zi și duminică de duminică.
• Ca și date statistice, anul acesta am observat o stagnare a creșterii numărului de familii. Am vizitat 900 de familii, dintre care 550 familii întregi și 350 jumătăți sau familii în care doar o parte este catolică ).
• Vă mulțumim pentru contribuțiile dumneavoastră la simbrie, cheltuieli la biserică și pentru susținerea seminariilor, sumele fiind sensibil egale cu cele din anii trecuți. Vă informăm că din contribuția benevolă pe care ați făcut-o pentru susținerea activităților, ne permitem să achităm și facturile pentru utilități, nefiind necesar să organizăm (ca în alte parohii) alte colecte pentru căldură sau curent.
• De asemenea considerăm încheiată campania pentru achitarea orgii noi. Suma de 130.000 lei a fost achitată integral în luna decembrie, 100% din contribuția și donațiile dumneavoastră. Vă mulțumim și vă felicităm pentru generozitate.
• Cu puțină întârziere, vă punem la dispoziție formular 230 de la ANAF pentru redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe salariu. Campania de strângere a formularelor se încheie la începutul lunii mai. Vă mulțumim.
• De asemenea vă anunțăm că peste două săptămâni (sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 10.00) îi așteptăm la obișnuitele cateheze săptămânale pe copii, inclusiv pe cei care s-au înscris pentru Prima Sfântă Împărtășanie.
• Cei care nu ați luat încă un Calendar, ori doriți să dăruiți cuiva un exemplar, îl puteți lua cu reducere de la ieșirile din biserică sau de la birou la prețul de 7 lei.

O duminică binecuvântată tuturor,

Lăudat să fie Isus Cristos