Anunțuri – Duminica a V a PAȘTI

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a V a PAȘTI

Anunțuri – Duminica a V a PAȘTI

Hramul Parohiei Fer. Ieremia – La ora 11.00 se va celebra Sf. Liturghie solemnă prezidată de Preasfințitul Petru, Episcop auxiliar de Iași

  1. În calendar, duminică, 7 mai este comemorată și sfânta Roza Venerini, fondatoarea Congregației Pie Venerini. Luni vom celebra în biserica parohială Hramul comunității Surorilor Maestre Pie Venerini, cinstind-o pe fondatoarea Congregației, Sf. Roza Venerini. Vă invităm să vă uniți cu noi în rugăciune, și să participați la Sf. Liturghie solemnă de la ora 18.00.
  2. Sâmbătă, 13 mai, când celebrăm Memoria Sf. Fecioare Maria de la Fatima și Ziua Bolnavului la nivel diecezan, Oficiul diecezan pentru pastorația sanitară organizează Pelerinajul bolnavilor la Sanctuarul marian de la Cacica. Îi așteptăm și noi pe cei bolnavi la Sfânta Liturghie de la ora 18.00 pentru ungerea și binecuvântarea cu uleiul sfințit.
  3. Vineri, 12 mai începem cursul de pregătire la sf. Căsătorie pentru logodnici. Invităm să participe la seria celor 5 cateheze tinerii care au fixat deja data căsătoriei cât și cei care încă stau în așteptare. Catehezele se vor desfășura în sala de la subsolul bisericii, vineri după Sf. Liturghie de seară.
  4. Duminică, 14 mai vor fi două hramuri în decanatul nostru: în Parohia Sf. Isidor Plugarul din Trebeș și hramul Bisericii Sf. Fecioara Maria de la Fatima din Sarata Băi.
  5. Cei abonați, găsiți la birou ultimul număr al revistei Lumina Creștinului.

Fericite Ieremia, roagă-te pentru noi.