ANUNȚURI – DUMINICA A VII A PAȘTI 2023

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A VII A PAȘTI 2023

ANUNȚURI – DUMINICA A VII A PAȘTI 2023

1. Astăzi, în duminica a VII a Sfintelor Paști se celebrează Ziua mondială a comunicațiilor. Colecta de la Sfânta Liturghie va fi direcționată către Oficiul diecezan pentru comunicații, pentru susținerea activităților mas-media.

2. Zilele de după Înălțarea Domnului ne pregătesc pentru sărbătoarea de duminica viitoare, Solemnitatea Coborârii Duhului Sfânt. Este și Hramul Parohiei din Barați. Deschiderea celebrărilor va avea loc sâmbăta la ora 18.00. Ca în fiecare an, credincioșii din parohiile din Bacău vor putea participa la pelerinaj, pornind în procesiune către Barați din Parohia Bacău – Centru ,după sf. Rozariu, pentru a ajunge la Sf. Liturghie de la ora 20.00. Sf. Liturghie solemnă de hram din ziua de Rusalii va fi la ora 11.00.

3. După Sfânta Liturghie de la ora 11.00 ne vom ruga Requiem solemn pentru răposații pomeniți la Altar iar după-amiază, între 14.00-15.30 vom fi în cimitirul din Gherăești pentru rugăciuni la morminte.

4. La sf. Liturghie de la ora 18.00 vom celebra Hramul Capelei Saleziene, Sf. Fecioara Maria, Ajutorul Creștinilor. Părinții salezieni ne invită să participăm și la procesiunea care va urma, până în curtea Oratorului unde se va acorda binecuvântarea finală.

Cristos s-a Înălțat