Duminica a V a TP

deAdministrator PFIB

Duminica a V a TP

1. IC, mâine 7 Mai, la ora 18.00 vom celebra Sf. Liturghie în memoria Sfintei Roza Venerini, fondatoarea și patroana surorilor Pie Venerine. Vă invităm să participați cât mai mulți la Sfânta Liturghie și să ne rugăm împreună pentru Opera fondată Sfânta Roza și pentru surorile ei care lucrează în toată lumea în educația copiilor și a tinerilor.
2. Marți 8 Mai, la ora 11.00, în sărbătoarea liturgică a Fericitului Ieremia Valahul suntem invitați la Hramul Sanctuarului de la Onești, la 10 ani de la întoarcerea acasă a osemintelor Fericitului, depuse în racla Sanctuarului.
3. Joi, 10 Mai celebrăm Solemnitatea Înălțarea Domnului. Programul Sfintelor Liturghii va fi ca în zilele de duminică fără Sfânta Liturghie de la ora 12.00. Dacă vremea ne permite, la ora 13.00 vom merge în cimitirul din Gherăești pentru sfințirea mormintelor iar seara, după Sfânta Liturghie de la ora 18.00 vom face un Requiem solemn pentru toți eroii căzuți pentru Patrie. În cimitir vom merge și duminica viitoare de la ora 14.00 și vom celebra Prohodul pentru răposați după Sfânta Liturghie de seară.
4. Anul acesta, la nivel diecezan, celebrarea celei de-a XXVI-a Zi Mondială a Bolnavului va avea loc la duminică, 13 mai în Memoria liturgică a Sf. Fecioare Maria de la Fatima Cu această ocazie, sâmbătă, 12 mai 2018, se va organiza pelerinajul bolnavilor la Cacica. Și noi, la Sfânta Liturghie de la ora 18 vom acorda binecuvântarea specială cu ocazia acestei zile și vom da ungerea cu sf. Maslu pentru toți bolnavii din comunitatea noastră.
5. Duminică, 14 mai va avea loc Hramul Parohiei Sf. Isidor Plugarul din Trebeș.
6. Tot duminica viitoare, se va celebra Ziua Mondială a Comunicațiilor Sociale și se va face Colecta anuală pentru Presa catolică.
Fericite Ieremia, Roagă-te pentru noi!

Despre autor

Administrator PFIB administrator