ANUNȚURI – DUMINICA A XXVI A – 2018

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A XXVI A – 2018

1. Mâine începe luna octombrie, luna Sf. Rozariu.

În fiecare seară, înainte de Sf. Liturghie, vă invităm să vă uniți cu noi în rugăciune participând la recitarea sfântului Rozariu. După cum menționează Normele liturgice, ”se acordă indulgență plenară celor care recită cel puțin o treime din Rozariu, în biserică, în familie sau în comunitatea religioasă”.
2. Ținând cont de Comunicatul emis de Conferința Episcopilor din România, http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201809095, Vă îndemnăm să participați la REFERENDUM-ul care va avea loc în zilele 6-7 octombrie. Fără a-i da nici o nuanță politică (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=201809165), încredințăm ocrotirii Inimii Neprihănite a Mariei întreaga operă de susținere a familiei cu speranța că și România, ca și majoritatea statelor europene va introduce în Constituție precizarea că o căsătorie are loc între un bărbat și o femeie.
3. Odată cu luna octombrie și începerea noului an pastoral vom relua catehezele săptămânale la toate categoriile de vârstă, copiii – sâmbăta la ora 10.00, adolescenții –sâmbăta seara după sf. Liturghie. Luni seara este rezervată întâlnirilor Acțiunii Catolice parohiale.
4. În această săptămână avem prima vineri și prima sâmbătă din luna octombrie. Vineri vom vizita bolnavii.
De asemenea avem și două memorii liturgice mai însemnate: Luni – Sf. Tereza a Pruncului Isus și joi – Sf. Francisc de Assisi.
5. La biroul parohial găsiți revista Lumina creștinului pe luna octombrie și Mesagerul Sfântului Anton.
6. Duminica viitoare, se celebrează Hramul Parohiei Sf. Tereza din Schineni.

Despre autor

Administrator PFIB administrator