DUMINICA a XXIX a 2018

deAdministrator PFIB

DUMINICA a XXIX a 2018

1. Astăzi se celebrează în Biserica catolică A 92 a Zi Mondială a Misiunilor, ocazie pentru noi toți de a retrezi în comunitatea noastră parohială spiritul și vocația misionară. Şi anul acesta, părintele director de la Centrul Misionar Diecezan, printr-o scrisoare adresată către toate parohiile diecezei, ne mulțumește pentru sprijinul spiritual și financiar acordat pentru susținerea operelor misionare din Kenia, Coasta de Fildeș și Ecuador în care sunt angajați preoți din dieceza noastră. Vă amintim că la sfârșitul Sfintei Liturghii se va face anuala colectă specială destinată acestor opere misionare.

2. Revenim astăzi cu un anunț privind catehezele cu copiii și tinerii parohiei, cateheze pe care le-am reluat odată începerea anului pastoral.

Dragi părinți, sunt multe motive care ne îndreptățesc să învățăm să ne retragem din iureșul vieții și să dăm puțin timp și pentru formarea noastră creștină. Vă rugăm să le permiteți copiilor să acorde timp și pentru Dumnezeu și să-i îndemnați să participe nu doar la Sf. Liturghie duminicală ci și la diferitele activități catehetice și extra-liturgice, pentru că toate aceste activități, ne zidesc în credinţă, ne întăresc în dificultățile vieții și ne apropie unii de alții. Prin urmare, vă rugăm să-i îndemnați pe copii să vină la cateheza de sâmbăta dimineața, de la ora 10:00, iar tinerii, în fiecare sâmbătă seara de la ora 19.00.

Lăudat să fie Isus Cristos.

Despre autor

Administrator PFIB administrator