ANUNȚURI – DUMINICA A IV A PAȘTI -2019

deAdministrator PFIB

ANUNȚURI – DUMINICA A IV A PAȘTI -2019

ANUNȚURI – DUMINICA A IV A PAȘTI -2019

1. Secretariatul Seminarului liceal și al Colegiului catolic sf. Iosif din Bacău au făcut publice condițiile și programul înscrierilor pentru noul an de învățământ. Facem un apel călduros către părinții copiilor care termină clasa a VIII a să ia în calcul înscrierea copiilor și la unitățile catolice de învățământ din dieceză, fiind recunoscută valoarea corpului didactic și rezultatele remarcabile obținute de elevi atât pe plan local cât și național.

2. După Sf. Liturghie se va face Colecta anuală pentru Vocații. Vă mulțumim.

3. IC, se intensifică pregătirile logistice și campaniile mediatice în vederea Vizitei apostolice a succesorului Sf. Petru, Papa Francisc care va sosi la Iași, Sâmbătă, 1 iunie. Și-au anunțat prezența mii de jurnaliști din toată lumea pentru a asista la acest eveniment istoric care pentru noi, cei din Moldova se întâmplă o dată la 2000 de ani. Din cei aprox. 65.000 de catolici prezenți la Iași, 750 de persoane s-au înscris și din Parohia noastră pentru a primi bilete de acces: 408 vor merge cu transport personal, 350 s-au înscris pentru tren. Vă amintim că prețul biletelor de tren Bc-Iș și retur este de 50 de lei. De la anunțul inițial s-au prezentat deja 140 de persoane pentru a achita biletul de tren, dar au rămas neconfirmate alte 210 bilete. Vă rugăm călduros și insistent să treceți pe la parohie pentru confirmare. Important e să ne dăm seama de măreția acestui eveniment istoric dar și de credință. Să nu lăsăm să treacă HARUL pe lângă noi și să nu avem ce povesti generațiilor care vin după noi. 
Dacă momentan, cineva nu are resurse financiare suficiente, să vină căci vom găsi o soluție; important e ca ”să fim acolo”.

CRISTOS A ÎNVIAT

Despre autor

Administrator PFIB administrator