DUMINICA A V A – PAȘTI, 2019

Administrator PFIB deAdministrator PFIB

DUMINICA A V A – PAȘTI, 2019

DUMINICA A V A – PAȘTI, 2019

  1. La solicitarea Cancelariei Curiei Mitropolitane a Arhiepiscopiei din Torino – IT, și conform can. 1051 din Codul de Drept Canonic, Vă informăm că Pr. diacon RĂCHITEANU Alexandru, fiul lui Răchiteanu Ciprian și al Corneliei n. Hușanu, cu domiciliul pe Str. Hatman Berescu (în raza Parohiei noastre) și cu reședința actuală în Torino, student în ultimul an în Seminarul Major din Torino, va primi ordul sacru al PRESBITERATULUI prin impunerea mâinilor și rugăciunea de consacrare a Excelenței Sale Mons. Cesare NOSIGLIA, Arhiepiscop de Torino, Sâmbătă, 8 iunie, 2019 în Catedrala Sf. Ioan Botezătorul din Torino.
    Oricine ar cunoaște vreo piedică în vederea săvârșirii acestui act, este obligat în conștiință să anunțe la biroul parohial. Ne rugăm lui Dumnezeu să ducă la bun sfârșit lucrarea pe care a început-o cu el.
  2. Părinții Salezieni, ne invită Duminica viitoare, 26 Mai, la Sărbătoarea Sfintei Fecioare MARIA, Ajutorul Creștinilor, o sărbătoare celebrată anual cu mare solemnitate de familia saleziană. Vă invităm și vă așteptăm în număr cât mai mare să o cinstim pe Mama noastră cerească la încheiere de lună MAI. La Sfânta Liturghie celebrată duminica seara la ora 18.00 cu participarea mai multor preoți oaspeți, sunt invitați anul acesta, în mod special, tinerii din Parohie și din tot decanatul de Bacău. După Sf. Liturghie va urma tradiționala procesiunea cu statuia Sf. Fecioare până la Oratoriul Don Bosco. Ca pregătire a sărbătorii, Miercuri, Joi și Vineri seara vom putea participa la un triduum de rugăciune și la Sf. Liturghie cu predica tematică.
  3. vă comunicăm ultimele informații pentru Vizita Papei: în așteptarea primirii biletelor de acces la Întâlnirea cu Papa Francisc, Vă anunțăm că am achiziționat deja tiketele de călătorie cu trenul pentru cei care ați dorit transport în comun cu parohia. Am cumpărat 280 de bilete; 220 de persoane deja le-au plătit. Mai avem disponibile cca 60 de bilete. Evident, au prioritate să le cumpere în zilele următoare, până duminică cei care erau înscriși pe listele inițiale. Prețul biletului a fost negociat la 35 de lei. Bilete pot fi cumpărate și de alții de la Agenția de voiaj, in limita stocului disponibil, la prețul de 45 de lei. (cei care ați plătit 93 sau 50 de lei, vă așteptăm pentru returnarea diferenței. Vă mulțumim pentru înțelegere.
    CRISTOS A ÎNVIAT !

Despre autor

Administrator PFIB

Administrator PFIB administrator