Duminica a I din PM. 2022

deAdministrator PFIB

Duminica a I din PM. 2022

Duminica a I din PM. 2022.

  1. Ca și în anii trecuți, în prima duminică a Postului Mare Vă îndemnăm să participați la acțiunea Cutia speranței întreprinsă de Centrul Misionar Diecezan pentru susținerea activităților misionare diecezane. Cutiuțele pentru donații sunt distribuite la ieșirea din biserică sau la biroul parohial.
  2. Vă reamintim că pe toată perioada Postului Mare, Miercuri și Vineri – de la ora 17.25 și duminica – de la ora 16.25, vom parcurge Calea Sfintei Cruci. Duminica, la ora 16.00 facem expunerea Sfântului Sacrament pentru Adorația Euharistică.
  3. La propunerea Confederației Caritas România și cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Aurel Percă, Președintele Conferinței Episcopilor din România, duminica viitoare, 13 martie se organizează în dieceza noastră Colecta pentru Ucraina. Prin urmare, Colecta specială, anuală din duminica a II a din Postul Mare destinată îngrijirii bătrânilor asistați prin programul ”Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, va fi transferată pentru 3 aprilie.
  4. Vă anunțăm că marți 15 martie începem Trezena de rugăciune în cadrul Devoțiunii către Sf. Anton de Padova. Intențiile de rugăciune le primim deja la biroul parohial.
  5. Vă invităm să luați de la birou revistele Lumina Creștinului pentru luna martie, precum și publicațiile restante, din lunile trecute pe care le puteți găsi la ieșirea din biserică.
  6. Îi rugăm pe copiii înscriși pentru Prima Sfântă Împărtășanie precum și pe unul din părinții lor ca după Sf. Liturghie de la ora 9.00 să coboare la subsolul bisericii pentru prima întâlnire catehetică și pentru stabilirea câtorva detalii legate de orarul pregătirilor.

Vă dorim un timp de post binecuvântat.