Anunț din partea Oficiul pentru Pastoraţia Familiei:

deAdministrator PFIB

Anunț din partea Oficiul pentru Pastoraţia Familiei:

Din partea Oficiul pentru Pastoraţia Familiei:

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, începând cu ora 10.00, la Centrul „Gaudium et Spes” de la Traian va avea loc întâlnirea de primăvară a familiilor. Tema întâlnirii va fi: „Împreună depăşim pustiul”

Pentru că trăim timpuri de încercare, dar şi de conştientizare a sinodalităţii Bisericii, familia are nevoie să fie sprijinită. Oficiul pentru Pastoraţia Familiei propune întâlnirea de primăvară a familiilor la Centrul „Gaudium et Spes”, ca un ecou al încercării prin care a trecut poporul ales din Vechiul Testament în pustiu, după ieşirea din Egipt, pustiul fiind înţeles aici ca loc al provocărilor şi al ispitelor de tot felul, al examenului de fidelitate şi de credinţă, dar şi ca loc al statorniciei în vederea împlinirii promisiunii de a ajunge în Ţara Promisă.

Partea inedită a acestei întâlniri, pe lângă Sfânta Liturghie şi conferinţe, va fi dată de prânzul special pe care îl vor servi cei care vor participa. Este vorba de reeditarea „Cinei ebraice”, în formă de „prânz ebraic”, cu toate elementele culinare pe care le presupune o astfel de cină. În plus, în amintirea prepeliţelor pe care Dumnezeu le-a dat poporului ca hrană în pustiu (cf. Ex 16,13), la prânz se vor servi şi prepeliţe.

Programul întâlnirii va fi următorul:

· ora 10.00: Deschiderea, conferinţă

· ora 11.00: Sfânta Liturghie

· ora 12.00: Prânzul

· ora 13.00: Moment de destindere

· ora 14.00: Conferinţă

· ora 15.00: Încheierea, concluzii

Înscrierile se vor face la tel. 0744/407260 (pr. Felician Tiba) sau la tel. 0741/489428 (Daniel Dinu). Oferta de participare este de 70 lei de persoană. Copiii cu vârsta mai mică de cinci ani participă gratuit.