Anunțuri – Duminica a IV a PAȘTI Hramul Parohiei Fer. Ieremia – Bc 2022

deAdministrator PFIB

Anunțuri – Duminica a IV a PAȘTI Hramul Parohiei Fer. Ieremia – Bc 2022

Anunțuri – Duminica a IV a PAȘTI
Hramul Parohiei Fer. Ieremia – Bc 2022

 1. Luni, 9 Mai, la ora 18.00 vom celebra la noi în biserică Hramul comunității Surorilor Maestre Pie Venerini, cinstind-o pe fondatoarea Congregației, Sf. Roza Venerini. Vă invităm să participați la Sf. Liturghie solemnă, concelebrată de mai mulți preoți invitați.
 2. Sâmbătă, 14 mai, Oficiul diecezan pentru pastorația sanitară organizează Pelerinajul bolnavilor la Sanctuarul marian de la Cacica.
  Detalii puteți găsi pe situl episcopiei http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202204112
 3. Vineri, 13 Mai când celebrăm Memoria Sf. Fecioare Maria de la Fatima și Ziua Bolnavului la nivel diecezan, vom administra ungerea cu Sf. Maslu bolnavilor care pot participa la Sf. Liturghie de la ora 18.00.
 4. Tot vineri, 13 mai începem seria întâlnirilor de pregătire a logodnicilor care vor celebra anul acesta Sf. Căsătorie. Pot participa și tineri care încă nu s-au programat pentru Sf. Căsătorie.
 5. Duminică, 15 mai se va celebra Hramul Parohiei Sf. Isidor Plugarul din Trebeș și hramul în filiala Sărata – Băi, Sf. Fecioara Maria de la Fatima. În ambele comunități se va celebra Sf. Liturghie solemnă la ora 11.00
 6. Astăzi, în Duminica Bunului Păstor se celebrează Ziua Mondială a vocațiilor. În Parohia noastră, Colecta specială pentru Vocații se va face duminica viitoare.
 7. La sugestia Consiliului economic parohial, după sf. Liturghie de hram apelăm la bunăvoința și generozitatea dumneavoastră pentru a contribui cu o ofertă financiară pentru întregirea sumei de achiziții a noii orgi care deja este instalată în corul bisericii noastre. Le mulțumim de asemeni și tuturor celor care și-au adus deja darul lor, precum și celor care ne-au ajutat să instalăm instrumentul în sala corului. Dumnezeu să binecuvânteze cu darurile sale cerești pe toți cei care fac bine în numele Său.
  Cristos a Înviat !