Anunțurile săptămânii

deAdministrator PFIB

Anunțurile săptămânii

  1. IC, dorim să vă mulțumim cu recunoștință pentru suma de bani adunată pentru Centrul misionar diecezan, prin acțiunea cutia speranței și pentru oferta făcută duminica trecută pentru orga noastră. Dumnezeu să-i răsplătească cu darurile sale cerești pe toți binefăcătorii noștri.
  2. Duminică, 22 mai, vă invităm la hramul capelei părinților salezieni Sfânta Fecioara MARIA, Ajutorul Creștinilor. Sfânta Liturghie solemnă va fi celebrată în biserica noastră la ora 18.00 cu participarea mai multor preoți oaspeți, după care va urma procesiunea cu statuia Sf. Fecioare până la Oratoriul Don Bosco. Ca pregătire a sărbătorii, joi, vineri și sâmbătă seara vom putea participa la un triduum de rugăciune și la Sf. Liturghie cu predica tematică.
  3. Sărbătoarea Copiilor , va avea loc anul acesta la Şcheia, în ziua de 4 iunie 2022. Tema întâlnirii este: „Aleargă la Isus!”. Sărbătoarea are menirea de a le oferi participanţilor o zi de bucurie în centrul căreia să fie întâlnirea cu Isus, prietenul lor cel mai bun. Copii din multe parohii ale diecezei vor fi împreună, se vor ruga, se vor juca, vor cânta, vor dansa împărtăşind astfel bucuria de a fi copii ai lui Dumnezeu şi prieteni ai lui Isus. Înscrierile copiilor din clasele 1- 8 se pot face începând de astăzi și până 29 mai, pentru a rămâne timp suficient organizării deplasării. (http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=202205060)
  4. Secretariatul Seminarului liceal și al Colegiului catolic sf. Iosif din Bacău a făcut publice condițiile și programul înscrierilor pentru noul an de învățământ. Facem un apel călduros către părinții copiilor care termină clasa a VIII a să ia în calcul înscrierea copiilor și la aceste unități catolice de învățământ, fiind cunoscută valoarea corpului didactic și rezultatele remarcabile obținute atât pe plan local cât și național.
  5. După Sfintele Liturghii se va face Colecta anuală pentru Vocații. Vă mulțumim.
  6. După Sf. Liturghie de la ora 11.00 vom avea bucuria să participăm la Concertul ”Veniți nori de mulțime” susținut de Ansamblu folcloric ”Năsturașii” coordonat de doamna prof. Mihaela Iordache Farcaș. (https://www.facebook.com/ansamblulfolcloricnasturasii/photos/pcb.945879652761336/945879609428007/)

CRISTOS a Înviat