Sãrbãtoarea sfintei Roza Venerini

Grãdinița "Roza Venerini" din Bacãu, sãrbãtorind şi patroana Congregației "Maestre Pie Venerini" a organizat, la 14 mai 2011, ediția a X-a a concursului internațional de artã plasticã şi jucãrii pentru copii intitulat "Copilul - zâmbet şi culoare".

Cu aceastã ocazie la sediul grãdiniței noastre a fost organizat a - X-a ediție a Concursului "Copil, Zâmbet şi Culoare" cu tema "Ochii copiilor vãd şi mâinile lor redau frumusețea lumii". Mai multe grãdinițe din țarã şi strãinãtate au participat cu tot ce au avut mai frumos:

- desene,

- picturi,

- graficã,

- colaj,

- modelaj,

- machete

- jucãrii pentru copii.

Vernisajul a avut loc sâmbãtã, 14 mai 2011, la sediul grãdiniței "Roza Venerini" din str. Digul Bârnat, nr. 6, Bacãu. La acest eveniment au participat şi copii de la grãdinița noastrã cu un mic program intitulat "De ziua Rozei Venerini copii cântã şi danseazã". Dupã acest program ne-am îndreptat cu toții, mici şi mari, la biserica "Fericitul Ieremia" pentru a-l lãuda pe Dumnezeu pentru marea sa bunãtate fațã de noi şi a-i mulțumi pentru toate binefacerile primite. Pentru a marca mai bine aceastã sãrbãtoare am organizat jocuri pentru pãrinți şi copii în curtea grãdiniței. Invitații speciali pentru copii a fost grupul de clovni de la Oratoriul "Don Bosco" Bacãu împreunã cu pãrintele Cornel şi animatorii.

Mulțumim tuturor celor care au participat şi celor care ne-au fost alãturi îndeaproape sau de departe dar s-au gândit la noi.

Sr. Maria Luca

Mai multe imagini puteți vedea în albumul foto.

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com