Misiuni populare in parohia noastra!

În Parohia "Fericitul Ieremia" din Bacãu s-au desfãşurat misiunile populare în perioada 22-25 martie 2012. Predicator a fost pr. Ștefan Vacaru, paroh de Barticeşti. Tema acestor zile de misiune a fost constituitã de cuvintele apostolului Ioan: "Iatã, eu stau la uşã şi bat. Dacã cineva ascultã glasul meu şi-mi deschide uşa, voi intra la el şi voi sta la masã cu el şi el cu mine" (Ap 3,20). Pornind de la aceste cuvinte, pãrintele predicator i-a îndemnat pe credincioşi sã redescopere iubirea în propriile familii.

În aceste zile binecuvântate de Domnul, în perioada Postului Mare, credincioşii parohiei noastre cãlãuziți de învãțãtura pãrintelui predicator au putut fi numiți cu adevãrat o comunitate fericitã. Identitatea familiei, deşi amenințatã de criza economicã, reprezintã în continuare un leagãn de viațã şi izvor de iubire. Familia îngrãditã de numeroşi duşmani şi pericole, precum alcoolul, necurãția, înjurãturile etc. poate sã îşi gãseascã alinare şi rezolvarea tuturor problemelor, doar urmându-l şi ascultându-l pe Cristos. Problemele cu care se confruntã astãzi familia sunt rezolvate mereu de Biserica lui Cristos. Ea reprezintã pentru fiecare credincios o fântânã, un izvor, din care îşi poate potoli setea provocatã de toate aceste încercãri. Cu adevãrat fericit este cel care, cu ocazia sfintelor misiuni, a putut spune: Iubirea s-a întors în casa mea!

în aceste zile sfinte şi binecuvântate, poporul sfânt al lui Dumnezeu s-a bucurat de prezența PS Petru Gherghel care a încheiat şirul zilelor de misiuni populare, prin celebrarea sfintei Liturghii, în seara zilei de duminicã, 25 martie 2012. Trebuie sã amintim şi numãrul considerabil de preoți care ne-au fost aproape în aceste zile de har.

Mulțumim tuturor celor care au participat în aceste zile de har dorind sã îl primeascã pe Isus în familie!

Iulian HaziZiua I de Misiuni populare


Ziua a II-a de Misiuni populare


Ziua a III-a de Misiuni populare


Ziua a IV-a de Misiuni populare
Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com