Deschiderea noului an Scout 2012 - 2013Duminica, 23 septembrie in cadrul Sfintei Liturghii de la ora 12 a avut loc momentul mult asteptat al deschiderii anului Scout, motiv pentru care cercetasii au fost prezenti si au participat la Sfanta Liturghie speciala de deschidere celebrata de parintele Gabriel care ne-a vorbit despre cum trebuie sa ne facem datoria de cercetasi si despre legile Scout care sunt ca si legile lui Dumnezeu adica poruncile pentru cercetasi.

Au fost prezenti aproape 50 de cercetasi care s-au bucurat de deschiderea noului an scout, de revederea cu ceilalti cercetasi, de amintiri si de lucrurile bune pe care urmeaza sa le faca in acest an.

Dupa sfanta liturghie am facut un joc care sa ne ajute sa ne amintim ca nu trebuie sa uitam sa ne jucam, sa cantam si fim fericiti: Cantecul fericirii dupa care am fost serviti cu bomboane si am pornit in sir cate 3 spre cofetaria Crizantema pentru a continua deschiderea unui nou am scout.

La cofetarie dupa ce am asteptat cu nerabdare am avut surpriza unui tort personalizat care sa ne bucure si sa ne aminteasca de cercetasie. Ne-am bucurat apoi sa servim impreuna din sucul si tortul pregatit.

Ne-am intors apoi acasa gandindu-ne la ce ne rezerva acest an si asteptand cu nerabdare acest nou an scout.

Daca nu sunteti cercetasi sau nu sunteti convinsi ca va place sa fiti cercetasi, ganditi-va ca cercetasia e un mod de viata cu foarte multe momente placute si aventuri, care nu se pot explica decat traindu-le.

Daca sunteti cercetasi si aveti unele indoieli, ganditi-va ce ar face un cercetas adevarat in locul vostru si cum va doriti sa fiti voi, nu uitati ca un cercetas adevarat se poate descurca in orice situatie.

Va multumim pentru participare si sa fie un an foarte bun pentru toti, plin de surprize placute.

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com