Bun venit, părinte Marcelin!

Duminică, 4 August, în parohia noastră a avut loc celebrarea primei liturghii de către noul părinte vicar, Blaj Marcelin. Părintele a fost primit cu aplauze călduroase, cu zâmbete dulci şi cu inimi deschise spre o nouă experienţă.

Avem privilegiul de a ne bucura de un nou Isus pe care Domnul ni l-a trimis. Când primim un asemenea dar, e semn că cel care ni-l oferă ne iubeşte şi nu ne rămâne decât să-i spunem un sincer şi spontan „Mulţumesc”.

Pentru dumneavoastră, dragă părinte, această schimbare înseamnă o nouă misiune: alţi oameni, poate alte obiceiuri. Pentru comunitatea noastră este un moment foarte important cel pe care-l celebrăm acum: facem un pas înainte, dar cu un nou păstor, pentru care nu putem acum decât să-i mulţumim lui Dumnezeu.

Părinte Marcelin, vă transmitem urarea călduroasă de bun venit şi vă dorim mult succes în activitatea pastorală pe care o veţi desfăşura în comunitatea noastră! Vă însoţim cu rugăciunile noastre şi îl rugăm pe Dumnezeu să vă binecuvânteze cu darurile sale.

Jitaru Gabriela

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com