Deschiderea unui nou an SCOUT

În ziua de 21 septembrie, scout-iștii parohiei "Fericitul Ieremia" Bacău au marcat acest eveniment printr-o ieșire cercetășească la iarbă verde. Liderii centrului au făcut ca totul să fie perfect și au avut grijă ca totul să se desfășoare conform programului. Ajunși în binecunoscuta pădure de la Măgura am început mica aventură prin a aduna lemne pentru foc de care aveam atâta nevoie pentru a ne încălzi și prepara grătarul!

Ca întotdeauna Sfânta Liturghie este cea care ne apropie cel mai mult de Isus, așa că nu am lăsat timpul să treacă fără a ne ruga pentru un nou an SCOUT cât mai rodnic în credință și iubire!

După Sfânta Liturghie am început sa ne facem poftă de mâncare prin frumoasele jocuri de cercetași pe care le-am învățat până acum!

În timp ce grătarul era pregătit de cei mai experimentați bucătari iar noi obosiți și înfometați după atâtea jocuri frumoase am avut grijă să pregătim ce era necesar pentru a ne servi din bunătățile de pe grătarul încins.

A fost o zi superbă în care am învățat lucruri noi și ne-am apropiat mai mult unii de alții în special de Dumnezeu care ne învață să fim adevărați scout-iști prin legile lăsate celor care au început această mișcare cercetășească!

Mulțumim celor care s-au implicat pentru ca această zi să fie așa frumoasă și ne dorim ca acest nou an să fie mult mai bun ca cel de anul trecut!

Budău Rita

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com