Campusul Actiunii Catolice a familiilor la Slănic Moldova

În perioada 27–30 iulie 2015, cu ocazia încheierii anului asociativ, membrii Acțiuni Catolice a Familiilor din Parohia „Fericitul Ieremia”, Bacău, au organizat un campus recreativ-formativ la Slănic Moldova. Acest campus a avut următorul moto: „E bine că suntem aici” și s-a desfășurat sub atenta îndrumare și călăuzire a pr. Marcelin Blaj și sr. Ana Horvat.

Aceste zile au avut rolul de a ne apropia mai mult de Dumnezeu, de Biserică, dar și de natură. Au fost momente de formare, de rugăciune, dar nu au lipsit nici dansurile și drumețiile. Datorită acestor zile unice și de neuitat am reușit să ne cunoaștem mai bine noi între noi și pe noi înșine. Ne-am făcut noi prieteni, ne-am deschis sufletele unii în fața celorlalți, ne-am apropiat mai mult de natură și de darurile ei. Pentru câteva zile am ieșit din rutina zilnică a problemelor noastre și am trăit ca o familie.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a oferit posibilitatea de a participa la acest campus în care ne-am îmbogățit sufletește. Apoi, mulțumim tuturor celor care au contribuit la organizarea acestor zile. Ele și-au pus amprenta plăcută asupra fiecăruia dintre noi.

Cu ajutorul Domnului, sperăm să ne întâlnim la un nou campus.

Butacu Daniela

Bolog Florentina

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com