Ziua Tineretului - Frumoasa 2017

Pe data de 6 mai, am avut prilejul de a participa la intalnirea diecezana a tinerilor catolici de la Frumoasa. Primirea facuta de tinerii volunatri a fost una ce ne-a transmis o energie si o fericire sincera.

Au fost in jur de doua mii cinci sute de tineri ce s-au unit in rugaciune la Sfanta Liturghie pentru a-i multumi lui Dumnezeu pentru ziua oferita. Corul ne-a incantat urechile cu cantecele alese pentru a face momentul, unul de neuitat. Episcopul auxiliar, Aurel Perca la omilia tinuta, a punctat mesajul Papei pentru tineri: sa avem o relatie stransa cu Maica Domnului, sa ne punem increderea in ea. Ziua a fost plina deoarece dupa

Sfanta Liturghie, parintele vicar al parohiei din Frumoasa a invitat toti tinerii la masa, mancarea fiind pregatita de doamnele oferite voluntare. Acivitatile ce au urmat dupa pranz au constat in spectacole ce erau sustinute de diferiti tineri din dieceza pentru a ne relaxa, a ne deconecta de la preocuparile zilnice, pentru a ne simti bine impreuna. Experienta a fost una de neuitat fiindca, desi aceasta intalnire se face an de an, unicitatea si diversitatea locurilor de intalnire au farmecul si magia lor iar in aceste locuri, tinerii raman tineri, doar locul se schimba.

Papa Maria

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com