DUMINICA A III-A DIN ADVENT - 2017

PROGRAMUL BINECUVÂNTĂRII LOCUINȚELOR 2018

În pregătirea sărbătorilor de Crăciun, mâine 18 decembrie, vom vizita bolnavii și pe cei care nu se pot deplasa la biserică. Pentru completarea listei vă rugăm să ne înștiințați pe parcursul zilei de azi.

Marți, Miercuri, Joi, Vineri și Sâmbătă dimineața în timpul sfintelor Liturghii și după amiaza între orele 16:30-19:00 vor fi ocazii de spovezi.
De reținut: Duminica viitoare, în Ajun de Crăciun, după sf. Liturghie de la ora 12.00, nu vom mai celebra sf. Liturghie și Adorația de seară și nici nu vor mai fi ocazii de spovezi pentru a putea pregăti biserica pentru Celebrarea Nașterii Domnului.
Sfânta Liturghie solemnă a Nașterii Domnului va fi celebrată duminică, 24 dec. la ora 21:00. Corala bisericii va prezenta un Concert de colinde la 20.30, înainte de sf Liturghie. În ziua Sfântului Crăciun, programul Sfintelor Liturghii va fi cel obișnuit din zilele de duminica. Pentru zilele din săptămâna Crăciunului: marți - Sf. Ștefan, miercuri – Sf. Ioan, Sfintele Liturghii vor fi celebrate la orele 9:00; 10:30; 18. Marți, 26. dec, în Sărbătoarea Sf. Ștefan, după Sfânta Liturghie de la ora 10.30 va fi spectacolul de Crăciun pregătit și prezentat de copiii din parohia noastră. Va fi prezent și Moș Crăciun.

Am afișat deja programul sfințirii locuințelor pentru anul 2018, program pe care îl puteți găsi la avizier, pe site-ul parohiei sau în numărul special de Crăciun al revistei Biserica și Viața care va fi disponibilă de miercuri.

Sărbătoarea Sfintei Familii se va celebra duminică 31 decembrie. Invităm familiile care anul acesta au împlinit sau împlinesc 5, 10, 15… din 5 în 5 până la 60 de ani de căsătorie să se înscrie la biroul parohial pentru a participa la Sărbătoarea Familiei și să primească binecuvântarea specială în cadrul Sfintei Liturghii de la 10:30.

Pentru susținerea activității de evanghelizare prin mass media, de astăzi și până duminica viitoare vom amenaja la ieșirile din biserică două urne speciale pentru donațiile dumneavoastră oferite pentru Radio Maria.

Am primit la parohie o adresă prin care Centrul Caritas diecezan Vă mulțumește pentru donațiile oferite duminica trecută pentru susținerea orfelinatelor. Suma colectată a fost de 3000 Ron. De asemenea, vă mulțumim și noi pentru produsele și contribuțiile bănești oferite pentru coșul destinat celor nevoiași. Anunțându-vă că am început și Novena de pregătire pentru Nașterea Domnului, Vă dorim o săptămână binecuvântată și vă așteptăm să vă uniți zilnic cu noi în rugăciune.

Breviar Online

© 2017 Parohia Romano-Catolică "Fericitul Ieremia" Bacău
Str. Digu Bîrnat, 4, 600349-Bacău; tel. 0234/577471; e-mail: pfibacau@gmail.com